Hordeuren Hoogeveen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor uw hordeuren in Hoogeveen of omstreken? Horrenconcurrent is uw partner voor het leveren en plaatsen van raamhorren, hordeuren of uw hor op maat. Onze horren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. Op veel modellen is ook pollengaas mogelijk. Dit gaas is zo fijnmazig dat ook graspollen er niet doorheen komen. Een hele opluchting voor mensen met een pollen-allergie!

Ervaar de voordelen van het hebben van een plissé hordeur of raamhor.
Altijd frisse lucht in huis zonder te moeten vechten tegen insecten!

Hordeur laten inmeten in Hoogeveen

Woont u in de regio Hoogeveen, dat wil zeggen in één van de plaatsen en dorpjes binnen de gemeente Hoogeveen e.o. Dan kunt u gebruik maken van de gratis inmeetservice van Horrenconcurrent. Zo past uw hordeur altijd perfect. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers zal u verder helpen. Wilt u zelf uw hordeur inmeten? Maak dan gebruik van onze meetinstructies. Deze kunt u onder ieder product vinden.

Hordeur op maat

Omdat kozijnen verschillen van formaat staan er bij onze deurhorren heldere inmeetinstructies. Aan de hand van de opgegeven formaten zullen wij uw nieuwe hordeur op maat maken. Zodat deze naadloos past in het gewenste kozijn. Al onze horren worden in Nederland gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Plissé hordeur kopen Hoogeveen

De Plissé hordeur is geplisseerd gaas. De Plissé hordeur is geschikt voor vrijwel alle kunststof ,houten deuren en schuifpuien. De plissé hordeur werkt zonder veerspanning. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden voorzien is van een uniek touwvergrendel systeem, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan.

Garantie hordeuren

Horrenconcurent levert kwaliteitshorren die zijn gemaakt in Nederland. Om onze kwaliteit te waarborgen biedt de horrenconcurrent twee jaar garantie op onze geleverde horren. Voor meer informatie over onze garantie bekijk dan onze Algemene voorwaarden

Hordeur kleuren

Bij Horrenconcurent kunt u kiezen tussen de volgende RAL kleuren:

  • Ral 9016
  • Ral 9010
  • Ral 9006
  • Ral 9001
  • Ral 7016
  • Ral Geadoniseerd grijs

Types horgaas

Nadat u de formaten heeft opgegeven kunt u zelf de keuze maken of welk gaas u wilt plaatsen in de hordeur. Horrenconcurrent biedt de volgende types horrengaas:

  • Standaard gaas
  • Pollengaas
  • Petscreen gaas

Ons aanbod hordeuren