Plissé horren

Bij Horrenconcurrent bestel je online plissé horren op maat. Onze hordeuren en raamhorren beschermen jouw huis tegen insecten en pollen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit plissé gaas en frames. En alle horren die wij verkopen zijn 100% van Nederlandse makelij.

Horren bezorgen we gratis in Nederland

Onze plissé horren zijn op maat te maken in elk model hor en tegen de scherpste prijs zonder bezorgkosten! De horren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten gegarandeerd buiten houdt. En wist je dat wij op veel van onze producten standaard pollengaas leveren?Plissé horren met twee jaar garantie

Horrenconcurrent levert uitsluitend plissé horren van Nederlandse topkwaliteit met twee jaar garantie. Ons aanbod is vaak in iedere RAL kleur te leveren waardoor jouw raamhor en hordeur goed aansluit bij de kleurstelling van het interieur en het exterieur. En zoals al gezegd: op onze plissé horren bieden wij een laagste prijs garantie zodat je zeker weet dat je profiteert van de scherpste prijs!

100% service bij Horrenconcurrent

Horrenconcurrent levert je raamhorren met 100% service. Dat betekent dat je ons kunt bellen als je er bij het opmeten of bij de installatie van jouw raamhor even niet uitkomt. Daarnaast hebben wij duidelijke handleidingen bij onze producten en kun je op deze website alle benodigde informatie vinden.