Horrenconcurrent levert kwaliteit raamhorren met laagste prijs garantie! Voor ieder soort raam hebben wij een passende raamhor van Nederlandse topkwaliteit met twee jaar garantie. Heb je een dakraam, een draaikiepraam, een draairaam naar binnen, een draairaam naar buiten of een schuifraam? Horrenconcurrent biedt voor ieder raam een passend raamhor. Alle door ons geleverde raamhorren zijn maatwerk.

Raamhorren met kwaliteit gaas

Onze horren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. Op veel modellen is ook pollengaas mogelijk. Dit gaas is zo fijnmazig dat ook graspollen er niet doorheen komen. Een hele opluchting voor mensen met een pollen-allergie!Raamhorren met twee jaar garantie

Horrenconcurrent levert uitsluitend horren van Nederlandse topkwaliteit met twee jaar garantie. Ons aanbod is vaak in iedere RAL kleur te leveren waardoor jouw raamhor goed aansluit bij de kleurstelling van het interieur en het exterieur. En zoals al gezegd: op onze raamhorren bieden wij een laagste prijs garantie zodat je zeker weet dat je profiteert van de scherpste prijs!

Raamhorren met verschillende soorten gaas!

Bestel je een raamhor bij Horrenconcurrent dan ben je verzekerd van een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een goede service. Raamhorren worden compleet met alle benodigde materialen geleverd en zijn vrij eenvoudig te monteren. Je hebt de keuze uit verschillende soorten gaas. Je kunt bij ons op veel modellen ook pollengaas of petscreen bestellen. Dat zorgt voor een fris huis voor iedereen.

100% service bij Horrenconcurrent

Horrenconcurrent levert je raamhorren met 100% service. Dat betekent dat je ons kunt bellen als je er bij het opmeten of bij de installatie van jouw raamhor even niet uitkomt. Daarnaast hebben wij duidelijke handleidingen bij onze producten en kun je op deze website alle benodigde informatie vinden.