hordeuren

Hordeuren

Met hordeuren houd je jouw huis in de zomerperiode insectenvrij. De ergernis van door het huis vliegende en zoemende insecten wordt door iedereen wel herkend. Horrenconcurrent biedt meerdere producten om ook jouw huis tegen insecten te beschermen. Wij hebben horren voor enkel openslaande deuren, horren voor dubbel openslaande deuren en horren voor schuifdeuren.Hordeuren met kwaliteit gaas

Onze hordeuren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. En bij veel modellen is ook pollengaas mogelijk. Dit gaas is zo fijnmazig dat ook graspollen er niet doorheen komen wat letterlijk een hele opluchting is voor mensen met een pollen-allergie!

Hordeur met twee jaar garantie

Horrenconcurrent levert uitsluitend hordeuren van Nederlandse topkwaliteit met twee jaar garantie. Ons aanbod is vaak in iedere RAL kleur te leveren waardoor jouw hordeur goed aansluit bij de kleurstelling van het interieur en het exterieur. En zoals al gezegd: op onze hordeuren bieden wij een laagste prijs garantie zodat je zeker weet dat je profiteert van de scherpste prijs!

Hordeuren met verschillende soorten gaas!

Bestel je een hordeur bij Horrenconcurrent dan ben je verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit en van een goede service. Hordeuren worden compleet met alle benodigde materialen geleverd en zijn vrij eenvoudig te monteren. Je hebt de keuze uit verschillende soorten gaas. Je kunt bij ons op veel modellen ook pollengaas bestellen. Dat zorgt voor een fris huis voor iedereen.

100% service bij Horrenconcurrent

Horrenconcurrent levert je hordeuren met 100% service. Dat betekent dat je ons kunt bellen als je er bij het opmeten of bij de installatie van jouw hordeur even niet uitkomt. Daarnaast hebben wij duidelijke handleidingen bij onze producten en kun je op deze website alle benodigde informatie vinden.