Horren in Zwolle, ben je daar naar op zoek? Zo iets simpels als een hor kan heel veel irritatie schelen in de zomermaanden. Het ventileren van het huis is erg belangrijk en na een lange hete dag is het heerlijk om alle deuren en ramen wijd open te zetten. Helaas zet je dan je ramen en deuren open voor vliegen en muggen om het huis binnen te komen. In het huis mag dan misschien wat koeler worden, vliegen rond je eten of een zoemende mug tijdens het slapen maakt het niet veel comfortabeler om te wonen. 

Een hor voor een raam of deur kan heel veel schelen, het houdt insecten tegen en kan zelfs een oplossing bieden voor hooikoortspatiënten. Wil je horren in Zwolle bestellen? In dit blog kun je lezen wat voor soort horren er allemaal bestaan, welke verschillende opties er zijn en waar en hoe je horren kunt bestellen. 

Op zoek naar horren in Zwolle?

Als je op zoek bent naar horren in Zwolle, dan zou je kunnen gaan kijken bij een bouwmarkt of een andere fysieke winkel die horren verkoopt. In veel gevallen zul je dan echter zelf aan de slag moeten gaan om de hordeur of raamhor in elkaar te zetten. Dat geldt zeker voor horren die je bij een bouwmarkt aanschaft. Het scheelt een hoop werk, frustratie en gedoe als je horren op maat laat maken bij een specialist. Dit kun je tegenwoordig heel makkelijk online laten doen, de horren worden dan thuis afgeleverd. Horrenconcurrent is zo’n bedrijf, op onze website kun je een enorm aanbod aan horren vinden. Wij weten zeker dat de hor die je zoekt in ons aanbod aanwezig is. Horrenconcurrent is gevestigd in Meppel, als je horren in Zwolle speciaal wil laten inmeten, dan kun je gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Dus zoek je horren in Zwolle, shop dan bij Horrenconcurrent. 

Ervaar de voordelen van het hebben van een plissé hordeur of raamhor.

Altijd frisse lucht in huis zonder te moeten vechten tegen insecten!

Wat voor soort horren biedt Horrenconcurrent?

Bij Horrenconcurrent kun je alle mogelijke horren vinden; hordeuren, raamhorren, inzethorren, plissé raamhorren en hordeuren en een rolhor voor het dakraam. Wat hordeuren betreft kun je kiezen voor een scharnierende hordeur, een enkele plissé hordeur en een dubbele plissé hordeur. De verschillende horren zijn daardoor geschikt voor een enkel openslaande deur, dubbel openslaande deuren en tevens schuifdeuren. Plissé is een benaming voor een hordeur dat een speciaal soort gaas heeft. Dit gaas houdt de insecten buitenshuis.

Wat raamhorren betreft kun je kiezen voor voorzethorren en inzethorren. Deze keus hangt af van de manier waarop jouw ramen openslaan. Heb je draai- of kiepramen, dan kun je het best kiezen voor inzethorren, deze worden ook wel eens inklemhorren genoemd. Al onze horren worden door ons op maat gemaakt. Hierdoor weet je zeker dat de hor perfect in of op het kozijn past. Een goed passende hor is belangrijk om te zorgen dat het zijn functie behoudt: Insecten tegenhouden!

Overige opties en mogelijkheden

Naast de verschillende soorten horren heb je ook enkele opties waaruit je kunt kiezen, niet alleen wat maat betreft. Veel van de aangeboden horren kun je namelijk in verschillende kleuren krijgen. Het gaat dan om verschillende tinten wit, maar ook om opvallendere kleuren voor een raamhor zoals zwartbruin, zwartgroen of wijnrood. Een plisséhordeur in antraciet of geadoniseerd grijs, zeg nu eerlijk, dat staat toch prachtig luxe? 

Een andere keus die je voor veel horren kunt maken is voor het soort gaas. Wij bieden namelijk horren aan met drie mogelijkheden op gebied van gaas; standaard gaas, pollen gaas en petscreengaas. Heb je een huisdier die nog wel eens tegen de hordeur aan krabt? Dan is petscreengaas het meest geschikt. Dit is wat dikker en steviger, waardoor het duurzamer is. Heb je last van een pollenallergie? Kies dan voor pollengaas, dit gaas houdt het grootste deel van de pollen tegen dat in de lucht zweeft. Zo kun je evengoed de deuren en ramen open zetten zonder dat je last krijgt van hooikoorts. 

Horren kopen in Zwolle

Wil je horren kopen in Zwolle? Kies dan voor Horrenconcurrent, want wij bieden de beste kwaliteit tegen de beste prijs van Nederland en voor de beste service. Wij zijn gevestigd in Meppel, dus als je in Zwolle woont, dan kun je gebruik maken van onze handige en gratis inmeetservice. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de juiste maten op te meten. Bij de beschrijving van al onze producten staat vermeld hoe je op de juiste wijze moet meten. Hou je goed aan deze instructie, want het is van groot belang dat de maten voor jouw horren juist zijn.

Het bestel proces op onze website werkt als volgt:

  • Zoek het product naar wens;
  • Neem de maten op via de instructie;
  • Geef de juiste maten op;
  • Kies voor een kleur;
  • Geef indien mogelijk aan wat voor soort gaas je wilt;
  • In sommige gevallen moet je aangeven wat voor type kozijn je hebt, hout of kunststof;
  • Klik het nodige aantal aan en klik op bestellen.

Hierna gaan wij aan de slag om jouw horren op maat te maken. We bezorgen ze dan zo snel mogelijk bij je thuis. Als er iets onduidelijk is in het bestelproces of bij het opmeten van de maten, schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 24 65 95, mailen op info@websitetesten.nl of door ons contactformulier invullen.