Een insecten hor, waar moet dat aan voldoen? Ben je het zat om iedere zomer lastiggevallen te worden door vliegen en muggen in huis? Je kunt dat voorkomen door een hor te plaatsen voor deuren en ramen. Dan kun je gewoon alles open laten staan en genieten van de frisse buitenlucht zonder last te hebben van insecten. 

Bij Horrenconcurrent kun je voor alle mogelijke ramen en deuren horren aanschaffen. Het maakt dus niet uit of het gaat om een reguliere tuindeur of een schuifpui, een dakraam of een kiepraam; bij Horrenconcurrent vind je geschikte horren voor alle situaties! Als je een hor gaat kopen, dan moet deze natuurlijk wel voldoen aan belangrijke eisen. In dit artikel kun je lezen waar een insecten hor aan moet voldoen. Zo kun jij de juiste keus maken. 

Horren moeten bescherming bieden

Het belangrijkste doel van een hor is natuurlijk om ongedierte buiten te houden. Je kunt dan denken aan muggen, vliegen en wespen. Het gaas houdt deze dieren tegen terwijl de frisse lucht gewoon naar binnen kan. Het doorluchten van het huis is niet alleen belangrijk op hele warme dagen. Regelmatig de ramen en deuren openen zorgt namelijk voor een gezond klimaat in het huis.

Naast het tegenhouden van insecten kan de hor ook bescherming bieden tegen pollen. Veel mensen hebben last van hooikoorts. Bij een goede horrenspecialist kun je jouw raamhor of hordeur laten voorzien van speciaal pollengaas. Dit gaas houdt pollen tegen waardoor je evengoed de ramen en deuren kunt openen, zonder last te krijgen van hooikoorts. 

Je zou ook kunnen kiezen voor een plissé hor. Deze hor houdt natuurlijk alle insecten uit je huis.

Een hor moet makkelijk in gebruik zijn

Natuurlijk kun je kiezen voor een raamhor of hordeur die je zelf in elkaar moet zetten. Als je een echte doe-het-zelver bent, dan moet dat geen probleem zijn voor je. Een goede insecten hor moet echter voor iedereen makkelijk in gebruik zijn. Dat betekent ten eerste dat de hor eenvoudig gemonteerd kan worden. Daarom kun je het best kiezen voor een op maat gemaakte hor van Horrenconcurrent. Daarnaast is het belangrijk dat de hor handig in gebruik is. Een raamhor of hordeur moet soepel werken, niet in de weg zitten, eenvoudig openen en niet met een harde knal sluiten. 

Wil je een duurzame insecten hor? Kies dan voor kwaliteit!

Een raamhor of hordeur krijgt heel wat te verduren. Raamhorren worden vaak buiten tegen of in het kozijn geplaatst en hordeuren gaan vaak open en dicht terwijl kinderen en huisdieren er tegenaan duwen en krabben. Horren moeten dus tegen een stootje kunnen en bovendien weersbestendig zijn. Als je niet kiest voor een hor van kwaliteit, dan zal de hor daardoor niet lang meegaan. Het beste kun je dus kiezen voor hoogwaardige horren. Het voordeel daarvan is bovendien dat je meerdere opties hebt. Zo bieden deze horren de mogelijkheid voor verschillende RAL-kleuren, je kunt daardoor je hor aanpassen aan de kleur van je kozijnen. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere gaassoorten, zoals standaardgaas, pollengaas of petscreen.  

Een insecten hor kopen bij Horrenconcurrent

In dit artikel heb je kunnen lezen waar een insecten hor aan moet voldoen. Een hor van kwaliteit moet dus aan best veel eisen voldoen. Horrenconcurrent biedt uitsluitend horren van hoogwaardige kwaliteit, maar dan wel tegen een voordelige prijs. Wij hanteren zelfs een laagste prijsgarantie! Natuurlijk maken wij al onze horren speciaal op maat voor jou. Daarnaast bieden wij veel service, wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten optimaal tevreden zijn. 

Om jouw insecten hor op maat te maken is het van groot belang dat de maten goed doorgegeven worden. Het inmeten van de maten is daarom erg belangrijk. Op onze website kun je bij ieder afzonderlijk product een handige meetinstructie lezen. Als hier onduidelijkheden over zijn of als je ergens niet uitkomt, neem dan contact met ons op! Woon je in de regio Meppel? Dan kun je gebruik maken van onze inmeetservice! Wij komen dan geheel gratis bij je langs om de maten exact op te meten. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze horren? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0522 24 65 95 of mailen naar info@websitetesten.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier