Keuzehulp voor buiten draaiende ramen

Je bent op zoek naar een hor op maat gemaakt voor een ramen die naar buiten draaien. Voor dit type raamhor heb je keuze uit een voorzethor met gaas (standaard, pollen- of aluminum gaas) of een rolhor. Raadpleeg ook onze meetinstructies voor horren op maat. Deze vind je onder de producten.

Geschikte voorzet (plissé) horren:
Voorzethorren worden het meest gebruikt voor naar buiten draaiende ramen, al dan niet met scharnieren. Voorzethorren zijn vaak ideaal te combineren, vanwege het dunne profiel, met de reeds aanwezige raamdecoratie, zoals luxaflex of rolgordijnen.

Rolhor voor dit type raam:
Deze hor is een weerbestendig kwaliteitsproduct. Door de softraise technologie geeft het openen en sluiten van de hor een zachte en rustige ervaring. Hij schiet niet omhoog. De rolhor wordt geleverd met twee handgrepen en een trekkoord. 

Zie onderstaand ons aanbod voorzet (plissé) en rolhorren:


Duidelijke meetinstructies

Raadpleeg de meetinstructies (voorzethorren en rolhorren) zodat je goed weet hoe de maten opgenomen dienen te worden voor inzet (plissé)horren.
Mocht je toch nog twijfelen of je de goede maten hebt opgenomen? Schroom dan niet om ons om extra advies en tips te vragen.

meethandleiding rolhor