Ben je ook zo zat van al die vliegen en muggen in je huis tijdens de zomer? Als het buiten warm is, is het heerlijk om je ramen en deuren open te kunnen zetten voor wat ventilatie en gezonde buitenlucht. Het enige nadeel is dan dat allerlei vliegen en insecten je huis kunnen binnen vliegen. Niets is vervelender dan een zoemende mug om je hoofd als je wilt slapen, of irritante vliegen die boven je eten hangen. Een hor voor je ramen en deuren is dan de ideale oplossing. Maar wat als je draai-kiepramen hebt? Is het dan ook mogelijk om een hor te plaatsen? En zo ja, wat zijn de mogelijkheden? In dit blog vertellen we je er alles over.

Verschillende soorten horren voor draai-kiepramen

Als we het hebben over draai-kiepramen (ook wel kantelramen genoemd) dan zijn er drie verschillende soorten; van hout, van kunststof of van aluminium. Draai-kiepramen scharnieren altijd naar binnen toe, waardoor de hor altijd aan de buitenkant komt te zitten.

Het kan een flinke uitdaging zijn om een raamhor te vinden voor jouw draai-kiepraam. Er bestaan namelijk verschillende horren en mogelijkheden. Een draai-kiepraam sluit en opent verticaal, maar je kunt het raam ook naar binnen openen. Een perfecte hor voor dit soort ramen is dan ook de inzethor of de rolhor.

Een inzethor is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen als je een draai-kiepraam hebt. Je klemt ze namelijk vast in het kozijn. Zodra de hor geplaatst is, hou je permanent insecten tegen.

Een rolhor zit vast in het raam. Het geeft je de ruimte om de hor te bedienen zoals jij dat wilt. Vervelende insecten en muggen hou je buiten de deur, terwijl je wel frisse lucht binnenkrijgt. Ideaal dus!

Raamhorren draai-kiepraam bestellen bij Horrenconcurrent

Ben jij op zoek naar een hor voor jouw draai-kiepraam? Bij Horrenconcurrent kun je alle gewenste horren op maat bestellen. Zorg er wel voor dat je goed de maten opmeet; je wilt niet dat jouw hor bij je thuis afgeleverd wordt en dat deze vervolgens niet past. Woon je in de regio Meppel? Dan kun je gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Het gaat dan onder andere om de plaatsen De Wijk, Hoogeveen, Nijeveen, Staphorst, Steenwijk, Vollenhove en Zwolle. Wij komen dan bij je langs om de maten voor de hor goed op te meten.

Horrenconcurrent; de beste horren voor de laagste prijs

Niemand houdt van vliegen, muggen en andere insecten in huis. Ze verstoren je nachtrust en daarnaast is het ook nog eens onhygiënisch om insecten in je huis te hebben. Gelukkig kun je insecten heel gemakkelijk buiten de deur houden door horren voor je ramen en deuren te plaatsen.

Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk om even je ramen en deuren tegen elkaar open te zetten. Het is allereerst gezond om je huis regelmatig te ventileren, maar daarnaast zorgt het ook voor een aangename verkoeling. Het nadeel is alleen dat je direct allerlei insecten in je huis krijgt; wespen die op zoek zijn naar eten, muggen die je ’s nachts wakker houden en voorzien van muggenbulten en vliegen die je tijdens het eten lastig vallen.

Wil je dit probleem oplossen door het plaatsen van een hor, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Horrenconcurrent helpt je graag bij het maken van de keus.

Wij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende horren. De kans is dus groot dat wij een hor hebben die bij jouw situatie en interieur past. Al onze horren worden op maat gemaakt en we leveren kwaliteit en service voor de scherpste prijs. We hanteren zelfs een laagste prijs garantie! Natuurlijk leveren wij onze horren in heel Nederland.

In dit blog heb je kunnen lezen wat voor mogelijkheden en bestaan voor draai-kiepramen. De keus maken voor de juiste hor en het inmeten van de maten kan nog best lastig zijn. Kom je er niet helemaal uit? Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het hele proces.

Een raamhor of hordeur bestellen werkt heel eenvoudig via onze website. Zoek je product naar wens, vul de juiste maten in en geef je wensen aan wat kleur en gaas type betreft. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 0522 24 65 95 of mail naar info@websitetesten.nl Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.