Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor rolhorren in Steenwijk of omstreken? Horrenconcurrent is uw partner voor het leveren en plaatsen van rolhorren op maat gemaakt voor uw raam. Elk rolhor leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. Onze rolhorren zijn leverbaar in een viertal basiskleuren! Op die manier past de rolhor altijd goed bij het kozijn.

Ervaar de voordelen van het hebben van een op maat gemaakt rolhor.
Altijd frisse lucht in huis zonder te moeten vechten tegen insecten!

Rolhor laten inmeten in Steenwijk

Woont u in de regio Steenwijk, dat wil zeggen De Wijk, Hoogeveen, Meppel, Nijeveen, Staphorst, Vollenhove en Zwolle e.o. Dan kunt u gebruik maken van de gratis inmeetservice van Horrenconcurrent. Zo past de rolhor altijd perfect. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers zal u verder helpen. Wilt u zelf een rolhor inmeten? Maak dan gebruik van onze meetinstructies. Deze kunt u terugvinden op de productpagina van de rolhor.

Rolhor op maat

Omdat kozijnen verschillen van formaat staan er bij onze rolhorren heldere inmeetinstructies. Aan de hand van de opgegeven maten zullen wij uw nieuwe rol op maat maken, zodat deze naadloos past op het gewenste kozijn. Al onze rolhorren worden in ons zelf gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ook leveren wij in bijvoorbeeld in Nijeveen, Giethoorn en Genemuiden.

Rolhor kopen Steenwijk

De elegante cassette, geleiders en onderlat zijn gemaakt uit hoogwaardig aluminium. De geleiders en onderlat zijn voorzien van een borstelafdichting waardoor er geen insecten naar binnen kunnen. De rolhor wordt geleverd met twee handgrepen en een trekkoord. Deze zijn verstelbaar in de onderlat waardoor iedereen de hor goed kunnen bedienen. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde gemonteerd worden waardoor de hor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Deze raamrolhor is geschikt voor dakramen en draairamen. De cassette heeft een hoogte van 53 mm x 43 mm diep de onderlat heeft een hoogte van 30 mm. De geleiders zijn 30 mm breed x 23 mm diep.

Garantie rolhorren

Horrenconcurent levert kwaliteitshorren die zijn gemaakt in Nederland. Om onze kwaliteit te waarborgen biedt de horrenconcurrent twee jaar garantie op onze geleverde horren. Voor meer informatie over onze garantie bekijk dan onze Algemene voorwaarden

Rolhor kleuren

Bij Horrenconcurent kunt u kiezen tussen de volgende RAL kleuren:

  • Ral 9001 creme wit
  • Ral 9010 wit
  • Ral 7016 antraciet grijs
  • Geadoniseerd (TZ)

Type gaas in de rolhor

Belangrijk om te weten is dat de rolhor alleen leverbaar is met standaardgaas.

Veel bestelde rolhor op maat