Wil je graag je ramen openzetten in de zomer, zonder dat je direct last hebt van allerei insecten in je huis? Dan is een raam voorzethor een ideale oplossing. Je kunt deze heel gemakkelijk voor je raam zetten, zodat muggen en andere insecten niet meer naar binnen kunnen vliegen.

Wat is een raam voorzethor?

Een raam voorzethor bestaat uit een sterk aluminium frame met gaas. Je kunt deze voor je raam plaatsen, zodat insecten niet meer naar binnen kunnen vliegen als je raam openstaat. Er bestaan ook horren die zeer fijnmazig gaas hebben, zodat pollen ook niet meer de kans heeft om binnen te komen. Dit is ideaal voor mensen met hooikoorts en andere allergieën.

Een voorzethor kun je praktisch voor ieder raam plaatsen, omdat het een handig klemsysteem heeft. Je kunt de voorzethor heel gemakkelijk met clips op het kozijn klikken. Het is ook heel gemakkelijk om de raam voorzethor te onderhouden; je kunt de voorzethor zo uit het raam klikken en schoonspoelen.

Slaap je in de zomer graag met je ramen open? Dan is een raam voorzethor de ideale oplossing! Rondvliegende muggen hebben dan geen kans meer om je uit je slaap te houden.

Kun je een raam voorzethor online kopen?

Ben je op zoek naar een raam voorzethor? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Je kunt dan een keuze maken uit verschillende kleuren en profielen. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn, is het heel gemakkelijk om een voorzethor te vinden die perfect aansluit bij de rest van je interieur. Bestel je een voorzethor online, dan wordt deze altijd op maat gemaakt en geleverd. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste maten doorgeeft. Zo ben je er zeker van dat de voorzethor goed in je raam past en je er jarenlang van kunt genieten.

De horren van Horrenconcurrent zijn eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit. De voorzethorren die wij verkopen zijn hier een goed voorbeeld van. Een raam voorzethor is een doeltreffend doch simpel middel om muggen en andere insecten buiten de deur te houden tijdens de warme zomermaanden. Een raam voorzethor is met name geschikt voor ramen die naar buiten open draaien.

Wat zijn de voordelen van een raam voorzethor?

In het tegenhouden van insecten is een raam voorzethor zeer effectief. De overlast van muggen en insecten is in de laatste jaren alleen maar toegenomen. De winters worden steeds milder in Nederland en de zomerse dagen lijken steeds langer te duren. Dit heeft ook zijn weerslag op de insecten in ons land. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om horren te plaatsen, zodat de insecten niet meer het huis kunnen binnenkomen.

Heb je voornamelijk naar buiten draaiende ramen, dan is een voorzethor de perfecte oplossing. Je kunt dan nog steeds genieten van de frisse buitenlucht, maar je bent tevens beschermd tegen ongewenste insecten in huis. Daarnaast heeft een raam voorzethor nog een aantal voordelen;

  • Geschikt voor naar buiten draaiende ramen;
  • Eenvoudig te bevestigen en te gebruiken;

Raam voorzethor op maat gemaakt

De voorzethorren van Horrenconcurrent zijn voor iedere soort woning geschikt. Heb je naar buiten draaiende ramen, kies dan voor een raam voorzet hor. Het is een effectieve en tevens goedkope oplossing tegen ongewenste muggen en vliegen in huis. Raam voorzethorren worden op maat gemaakt. Als je de voorzethor niet meer nodig hebt in de winter, kun je hem eenvoudig opbergen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste hor voor jouw woning? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Raam voorzethor bestellen bij Horrenconcurrent

In dit artikel heb je kunnen lezen wat een raam voorzethor is en hoeveel voordelen het oplevert als je een voorzet hor voor je ramen plaatst. Ben je op zoek naar een hor voor een raam of deur, kies dan altijd voor kwaliteit. Als je de keuze maakt voor een hoogwaardige hor, dan heb je hier jarenlang plezier van.

Bij Horrenconcurrent kun je terecht voor alle mogelijke horren. Op maat gemaakte hordeuren, rolhorren, raamhorren en plissé horren tegen de laagste prijs. Neem eens rustig een kijkje op onze website. Heb je een product naar wens gevonden? Al onze producten kun je naar wens aanpassen. Geef de juiste maten door en maak een keus voor de gewenste kleur en het soort gaas. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor petscreen gaas als je huisdieren hebt of pollengaas als je last hebt van hooikoorts. Het opmeten van de juiste maten is erg belangrijk bij horren. Daarom staat er bij al onze producten op de website een meetinstructie. Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt ons bereiken door te bellen via 0522 24 65 95 of mailen naar info@websitetesten.nl Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het contactformulier.