Ben jij op zoek naar een geschikte inklemhor? In de zomermaanden is het heerlijk om ’s avonds de ramen open te kunnen zetten. Zo kun je de warmte uit het huis laten ontsnappen. Een nadeel is echter dat insecten zoals muggen en vliegen dan het huis in kunnen komen. Als je geen slapeloze nachten wil door een zoemende mug of als je geen irritante vliegen in huis wilt hebben, dan maak je gebruik van raamhorren of hordeuren. Maar als je ramen hebt die naar binnen toe draaien of kiepen, dan kun je geen gebruik maken van reguliere horren. Gelukkig is daarvoor de inklemhor ontwikkeld. In dit blog kun je lezen wat een inklemhor precies is en wat de voordelen ervan zijn. 

Wat is een inklemhor?

Als je een huis hebt dat voorzien is van ramen met een draai-kiep mechanisme, dan is de inklemhor ideaal. Het is een soort hor die je in het kozijn kan klemmen, vandaar de benaming van de hor. Inklemhorren worden ook wel eens inzethor genoemd. 

Een draai-kiepraam is een raam dat naar binnen open gaat of klapt. De inklemhor wordt op maat gemaakt waardoor het tussen ieder kozijn geplaatst kan worden. Je hebt dus geen schroeven nodig en er hoeft niet geboord te worden in kozijn of muur om de hor te bevestigen. Dankzij het ontwerp klemt het zich vanzelf tussen raam en kozijn. Klemveertjes zorgen ervoor dat de hor naadloos afsluit, hierdoor ontstaat er geen ruimte waar insecten even goed nog tussendoor kunnen komen. 

Wat zijn de voordelen van een inzethor?

Een inzethor lijkt dan misschien een alternatief voor een normale raamhor, maar eigenlijk biedt het veel voordelen. De inklemhor is namelijk heel makkelijk in te klemmen en weer weg te nemen. Je zet de hor eenvoudig tussen het kozijn als de zomer begint en als de insecten verdwenen zijn, dan kun je de hor makkelijk opbergen. Er blijft geen hor achter of hang en sluitwerk voor de hor, dat staat wel zo mooi. Inzethorren zijn geschikt voor houten en kunststof kozijnen. Als je kunststof kozijnen hebt, dan wordt de inklemhor voorzien van metalen veren waardoor de hor goed vast blijft zitten. 

Kwaliteitshorren met laagste prijs garantie!

Bent u op zoek naar bescherming tegen muggen, vliegen en pollen? Dan bent u op zoek naar de maatwerk raamhorren van Horrenconcurrent!

Verschillende modellen inklemhorren

Net als reguliere raamhorren en hordeuren is de inklem hor in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kun je inzethorren in drie verschillende diktes krijgen: 18 mm, 33 mm en 41 mm. Ook kun je kiezen voor een plissé inzethor. Horren worden op maat gemaakt, zeker als het gaat om inklemhorren, daardoor kun je voor elk raam een inklemhor krijgen. Je kunt de inzethorren zelfs in verschillende kleuren bestellen. Wit is standaard, maar inklemhorren zijn ook verkrijgbaar in vele andere kleuren zoals antraciet, staalblauw en dennengroen zonder meerprijs. De hor krijgt een stevige en duurzame laklaag, waardoor de raamhor jarenlang mee zal gaan.  

Naast de kleur kun je ook kiezen voor verschillende soorten gaas. Het standaard gaas is heel stevig en duurzaam, maar je kunt ook kiezen voor dikker en steviger pet screen dit gaas is geschikt tegen het krassen met de nagels van jouw hond of kat. Pollengaas houdt pollen en fijnstof tegen en is daardoor zeer geschikt voor mensen met een pollenallergie. 

Horren kopen bij Horrenconcurrent

Ben jij op zoek naar een goede inklemhor voor jouw raam? Bij Horrenconcurrent zul je zeker een geschikt model vinden. Op onze website vind je inzethorren onder het kopje raamhorren. Maak een keus uit onze vier modellen en stel je hoor samen door de verschillende velden in te vullen. Het is van groot belang dat je de juiste maten opgeeft, zeker bij het bestellen van een inzethor. Een inklemhor moet namelijk zeer nauw aansluiten om goed resultaat te bieden. Lees daarom onze instructie voor het opmeten van de maten nauwkeurig. Als hier onduidelijkheden over zijn dan kun je het best contact met ons opnemen. 

Als je eenmaal de maten weet dan is het bestellen van de hor een peulenschil. Geef de maten aan, de gewenste kleur, het soort gaas en het type kozijn en in no-time heb je een hor op maat besteld. Wij gaan dan voor jou aan de slag om jouw hor zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. 

Horrenconcurrent biedt je vele voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland;
  • Een groot assortiment horren zoals plissé hordeuren en ramen, inzethorren en allerlei horren op maat;
  • Persoonlijk advies en service;
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. 

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden tijdens het bestelproces? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0522 24 65 95, mailen naar info@websitetesten.nl of door het contactformulier in te vullen.